Læringstorget

Du finner Læringstorget i 2. etasje ved siden av biblioteket.

Si i fra til faglærer, kontaktlærer, rådgiver eller trinnleder hvis du vil snakke med noen på Læringstorget.

Marie Laupsa

Lærer, koordinator Læringstorget

E-post: Send e-post

Anne Lie Kongsrud

Sosialpedagogisk rådgiver

E-post: Send e-post

Eksterne lenker

Nyheter

Elevrådsleder Alexander Skinnarland (til høyre) overrekker summen elevene samlet inn til SOS-barnebyer representant Lene Aarnes (til venstre).

170.841 kroner til barn i Zambia

01.04.2020

I 2018 startet Bjertnes videregående skole samarbeidet med SOS-barnebyer. Hvert år samles det inn penger til et område SOS-barnebyer støtter. I år har Bjertnes samlet inn penger til barn i Livingstone, Zambia.

Skriftlig eksamen avlyses

25.03.2020

Skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020 avlyses. Hva som skjer med muntlig eksamen avgjøres etter påske. Elevene får vitnemål selv om eksamen er avlyst.

Påskekonkurranse 2020

Påskekonkurranser på Instagram

23.03.2020

Elevrådet, elevtjenesten og rektor setter i gang aktiviteter for avkobling og moro.