Quiz-turnering

25. februar fra klokka 12.00 til 16.00 arrangerer vårt nye elevrådsstyre Bezzerwizzer-turnering. Alle Bjertnesfolk er invitert til å delta!

Elever som melder seg på, får fri fra fagene sine under turneringen, slik at vi finner ut av hvem som er skolens quiz-mester!

Påmelding

I lunsjen fredag 13. februar står elevrådsstyret i glasshallen og tar imot påmeldinger. Du kan også melde deg på ved å sende melding til miljøarbeider Mia Kalleberg på Itslearning eller Facebook (Mia miljøarbeider Bjertnes) innen 14. februar.

Elever som spiller brettspillet Bezzerwizzer Bezzerwizzer
Elever som spiller brettspillet Bezzerwizzer
Bezzerwizzer

Hvem?

Alle elevene på Bjertnes er invitert til å melde seg på! Påmeldingsfrist 14. februar.

Hva?

Bezzerwizzer er et kunnskapsspill (søk det opp), spillet vinnes ved at laget ditt svarer riktig på flest spørsmål. Meld dere på i lag 2-3 personer eller alene og vi finner et lag til deg.

Hvor?

Bjertnes videregående skole.

Når?

Tirsdag 25.februar klokken 12.00-15.00/16.00. Turneringen varer i ca 3-4 timer, vi holder på til vi har kåret en quiz-mester.

Hva vinner man?

I tillegg til klassikeren «heder og ære» får vinnerne hvert sitt store Bezzerwizzer-spill! Alle finaledeltagere og vinnere av B-turneringen får en Bezzerwizzer Brick.