Cafe Espresso Impresso åpner på Bjertnes!

13. desember starter elevene på Service og samferdsel egen kafe.

Cafe Espresso Impresso ønsker velkommen Bjertnes vgs
Cafe Espresso Impresso ønsker velkommen
Bjertnes vgs

Proffe baristaer og variert tilbud

Vi har kjøpt inn en helproff espressomaskin og nå skal alle elever på baristakurs for å lære å lage den beste kaffen. Elevene på Service og samferdsel skal designe ulike kafe- og salgskonsepter gjennom året. Vi heldige kundene kan glede oss til å få deilig nykvernet kaffe eller espresso i mange ulike varianter som cappuchino, kaffelatte, kaffemocca, varm sjokolade og mye annet godt.

Dugnadsarbeid

Kafeen har blitt til gjennom et enormt dugnadsarbeid. Byggfagelevene har hjulpet til, og klasse 1BAB har satt opp kjøkkenet og laget kafedisken. Mange har bidratt til at dette kunne bli realitet. I tillegg har lærerne på Vg1 stått på helt enormt. De har lagt ned mange ekstra timer for å få denne kafeen til.

Ny espressomaskin skal sørge for god kaffe Bjertnes vgs
Ny espressomaskin skal sørge for god kaffe

Læring i praksis

Vi tror på at når elevene driver med helt ekte problemstillinger så lærer de så mye mer, også er det mye morsommere å jobbe sånn. Etter hvert vil vi invitere gjester utenfra også for å få testet ut ulike kafe og salgskonsepter. Dette blir lærerikt og veldig spennende og vi gleder oss stort til åpningen!

Klasse 1BAB har satt opp kjøkkenet og laget kafedisken Bjertnes vgs
Klasse 1BAB har satt opp kjøkkenet og laget kafedisken