En ekstremt aktiv dag!

Onsdag 11. september var det aktivitetsdag på Bjertnes, og utfordringene var mange og svært varierte.

Årlig arrangement

Aktivitetsdagen på Bjertnes, som engasjerer alle elever og nesten alle ansatte, er en årlig post på skolens høstprogram. En sosial, uhøytidelig (for de fleste), sammensveisende og leken dag, hvor alle inviteres til deltakelse i aktivitet - på lag med andre og/eller individuelt.

Blant årets utfordringer var 7'er fotball, spinning, bordtennis, orientering, volleyball og sjakk. Klassene konkurrerte også mot hverandre i mer særegne grener, som rockering og kubbekast, skigåing på gress, frisbee og ordfinning, ordlaging og presisjonsarbeid innen fotball og bandy.

Vg2 Salg, service og sikkerhet hadde nok å gjøre i sin travle kiosk, hvor de solgte varm mat, drikker og vafler - nydelig!

Fin innsats

Noen elsker aktivitetsdager, og andre hater dem. Sånn vil det alltid være ;) Men vi kan stolt si at elevene, jevnt over, viste herlig laginnsats! Og under dagens siste utfordring, en "stafett" med gavekort i premie til vinnerklassen, ga de 34 klassene alt!

Takk til superarrangører Sigurd og Johnny, og til alle for innsatsen!