Velkommen til nytt skoleår!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er tirsdag 20. august.

Vg1-elever

skal møte på skolen klokka 08.10. Det blir et felles program i aulaen og hver enkelt klasse samles med sine lærere for ulike aktiviteter fram til klokka 12.50.

De første skoledagene ser annerledes ut enn en vanlig skoleuke, og du får en oppstartstimeplan for de første dagene.

Vg2-elever

møter 20. august klokka 12.00. Dagen varer til 15.45.

Vg3-elever

møter 20. august klokka 12.45. Dagen varer til 15.45.

Skolebusser

Det går skolebusser om morgenen. For rutetider se www.ruter.no. Bruk reiseplanleggeren. Bussholdeplassen ved skolen heter Dam (Nittedal).

Elever på Vg2 og Vg3, som skal møte seinere på dagen, må ta vanlig rutebuss. Ta med busskortet fra i fjor, du skal bruke det i år også!

Datamaskin og lærebøker

Du vil få låne skolebøker og få tildelt et bokskap, og vi oppfordrer deg til å ta med hengelås første dag, så bøkene dine kan låses inn. Ta med PC eller Mac første skoledag!

Velkommen til skolestart!

Elever på vei inn i skolebygningen Bjertnes vgs
Elever på vei inn i skolebygningen
Bjertnes vgs