Gjengen samlet

Breddeidrett på boot camp

Breddeidrettsgruppa har besøkt Barrys Bootcamp på Sørenga i Oslo. Det var hardt arbeid.

My Thien og Josefine er utvekslingselever i Frankrike vinteren 2020

Utvekslingselever i Frankrike

To elever fra Bjertnes er for tiden på utveksling i Colmar i Frankrike for å lære mer om fransk språk og kultur.

Søppelkassestativ sett forfra

Byggfag selger søppelkassestativ

Elevene på byggfag har laget flotte søppelkassestativ som du kan kjøpe. Elever på salg og service står for markedsføringen.

Italiensk julebakst

Juletradisjoner fra andre språkområder

Fremmedspråkgruppene på Vg2 presenterte tyske, spanske, italienske og franske juletradisjoner siste skoledag før jul.

HiFi2-elever i utstillingen «Husk oss til livet» på jødisk museum.

Historie og filosofi 2 utforsket minnesmerker i Oslo

Fredag 13. desember 2019 besøkte HiFi2-klassen på Bjertnes jødisk museum i Oslo.

Vinnerne: Dina, Anniken, Mathias og Mahmood

Beste pepperkakehus er kåret

Den årlige tradisjonen med gruppekonkurranser om det beste pepperkakehuset gikk av stabelen på Bjertnes i forrige uke. Elever på bygg- og anleggsteknikk og elever på barne- og ungdomsarbeiderfag gikk sammen om å lage pepperkakehus til jul.

Julekonkurranse i økonomi

Konkurranse mot Lillestrøm vgs i økonomifag

Tirsdag 17. desember hadde vi en liten julekonkurranse i økonomi mellom Bjertneselever og Lillestrømelever. Det ble hard kniving til siste slutt.

Velkommen!

Julegateåpning på Bjertnes

Skolens egen julegate ble åpnet første skoledag i desember. Servicepersonalet og ledelsen tok imot elever og ansatte med gløgg, pepperkaker og klementiner på morgenkvisten.

Julekalender 2019

Julekalender og juleverksted i desember

På mandag starter adventstiden, og på Bjertnes skal julen markeres.

Cafe Espresso Impresso ønsker velkommen

Cafe Espresso Impresso åpner på Bjertnes!

13. desember starter elevene på Service og samferdsel egen kafe.