Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av pc/mac på eksamen

Skal du opp til eksamen? Her er noen viktige punkter om bruk av pc/mac som du bør være oppmerksom på før du møter opp i eksamenslokalet.

Premieutdeling for 2. plass i boktrailerkonkurransen.

Heder og ære til elektroelever i leseprosjekt

Elevene på Vg2 data og elektronikk har vært på avslutningsfest for leseprosjektet "Hysj, vi leser!" sammen med elever fra Bjørkelangen og Strømmen.

Team Russ lader opp til Hubro-NM

Bjertnes ble nummer 4 i Hubro-NM 2017

«Team Russ» fra faget økonomi og ledelse på Bjertnes tok 4. plass i NM i bedriftssimulering i Trondheim 27.-28. april.

Foran Nordmarkskapellet

Vintertur i Nordmarka

Toppidrettselevene har vært på den årlige overnattingsturen og praktisert sine faglige ferdigheter.

Det store teltet demonteres

Datahus for flyktninger har fått tett tak

Prosjektet datahus for flyktningmottaket i Hemsedal går framover. Nå gjenstår innvendige arbeider, og der må byggfagelevene få hjelp fra elevene på elektrofag.

Bjertnesvinner Ellen Marie Ariansen og ordfører Hilde Thorkildsen

Gratulerer med realfagsprisen!

Realfagsprisen ble denne uka delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm og Skedsmo videregående skoler. Ellen Marie Ariansen ble best på Bjertnes og fikk diplom og pengepremie.

Krafttak mot kreft 2017

Ta godt imot bøssebærere fra Bjertnes

Onsdag ettermiddag går elever fra Bjertnes videregående med bøsser for å samle inn penger til Kreftforeningens aksjon Krafttak mot kreft.

Vinner av Ungdommens kritikerpris 2017 - Nina Lykke

Ungdommen valgte "Nei og atter nei"!

Klasse 2STAs favoritt til Ungdommens kritikerpris, Nina Lykke, stakk av med seieren for romanen "Nei og atter nei". Hele klassen var til stede da prisen ble delt ut på Sentralen i Oslo 9. mars.

Vaksinasjonssprøyte

Vaksine anbefales!

Folkehelseinstituttet anbefaler ungdom i alderen 16-19 år å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Ellen Marie Ariansen, Andre Wean Edvardsen og Knut Magnus Aasrud er Bjertnes videregående skoles kandidater til Realfagsprisen.

Ellen, André og Magnus kjemper om Realfagsprisen

Nittedal og Lillestrøm Rotaryklubb har, sammen med bedrifter og institusjoner på Kjeller, etablert en realfagspris for elever som går på Bjertnes-, Lillestrøm- og Skedsmo videregående skoler.