En dyktig arbeidsgjeng kan være fornøyd med resultatet

Datahuset er høytidelig overlevert

Sist mandag var det avslutning av felles prosjekt på byggfag og elektrofag og avreise til Hemsedal for det lille datahuset som har vokst fram i skolegården dette året.

Søk om støtte fra Lånekassen

Vet du at alle får stipend på videregående, men at du må søke for å få det?

Bærbar datamaskin

Alle elever må ha datamaskin til skolestart

Hvis du begynner på Vg1, kan du bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens innkjøpsavtaler. Ellers kan du bruke den du har eller kjøpe en hos en vanlig forhandler.

Elev som leser notater

Ny app for deg med dysleksi

Nå kan du laste ned en veldig nyttig app - helt gratis.

Tabanka

Tabanka i Operaen på tampen av året

Fredag 16. juni har skolen vært så heldig å få 300 gratis plasser i Operaen for nok en gang å kunne oppleve den fantastiske dansegruppa Tabanka.

Klage på karakterer?

Du har anledning til å klage på en karakter eller formelle feil ved eksamen. Klagen skal sendes skolen og fristen er 10 dager.

Profesjonelle håndverkere

Datarom snart klart for levering

Byggfagelevene og elektrofagelevene er i ferd med å ferdigstille datarommet til flyktningmottaket i Hemsedal.

Byggearbeidene på Bjertnes starter nå

Neste skoleår vil undervisning og annen virksomhet foregå i paviljonger, som skal settes opp på arealet mellom skolebygningen og riksveien. Onsdag 31. mai klokka 8 starter grunnarbeidene.

Brannvesenet demonstrerer brannslokking

Byggfagelevene fikk kurs i varme arbeider

Som yrkesutøvere skal de kanskje bruke maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann, så god opplæring er svært viktig.

Bok og globus

Ny regel om mulighet for fritak fra vurdering i 2. fremmedspråk

Regjeringen har vedtatt at elever som er sterkt rammet av dysleksi eller spesifikke språkvansker, kan søke om fritak for karakterer og eksamen i 2. fremmedspråk.