Sjakkturnering er populært blant elevene

Vinneren av sjakkturneringen er kåret

De siste dagene har det vært sjakkturnering i skolebiblioteket i storefri. Den som til slutt gikk av med seieren, var Dag Einar Bjørkevoll Nord i 1EFA. Gratulerer!

Disse Bjertnes-elevene har allerede planene klare

Universitetsturneen besøkte Bjertnes

Universitetsturnéen 2016 var på besøk første uka etter juleferien for å informere elevene på 3. trinn om muligheter for videre utdanning.

Deler av OD-komiteen på Bjertnes i desember 2015

Rekordinnsamling til Operasjon Dagsverk

OD-komiteen på Bjertnes rapporterer at skolens elever til sammen bidro med 174.611 kroner til Amnesty International Norge. Dette er 40 000 kroner mer enn i fjor og er et resultat de kan være stolte av.

Dette stabburet fikk pris for beste konstruksjon

Pepperkakehusene er på plass

Tradisjonen tro har elevene i byggteknikk og barne- og ungdomsarbeiderfag gått sammen om å lage pepperkakehus til jul.

Emil og Demi-Bao studerer Peders koding

Kodetimen fenget elevene

Det handler om programmering, informatikk og logikk. Kodetimen er et globalt arrangement over ei uke, 7.-13. desember, og Bjertnes-elevene er selvsagt med.

Dusj hodet eller dusjhodet

Dusj hodet eller dusjhodet? Storfe eller stor fe?

Fredag 4. desember kommer Andre Ulveseter til skolen og holder foredraget "Ett ord - bilder i kampen mot særskrivingsfeil".

Nye arbeidsklær hos byggfag

Byggfagelevene mottok nylig premien de vant med sin egenkomponerte kjedereaksjonsmaskin i oktober. Stilige karer i nye jakker fra Helly Hansen.

Elever og lærere med bymuren i bakgrunnen.

Språktur til Avila

13 elever og to lærere reiste på språktur til Spania i oktober. Det ble en lærerik uke med både språktrening og kulturelle opplevelser.

Bjertneselever utenfor Rysensteen

Nordplus-gjengen besøkte København

Elever og lærere kom nylig glade og fornøyde hjem etter besøk til Rysensteen Gymnasium. Med i bagasjen hadde vi en uke fullpakket med fine opplevelser, høyt faglig trykk, og svært givende øyeblikk både kulturelt og sosialt.

Helly Hansen Workwear Challenge - Team 3 Bjertnes vgs

Byggfagelevene ble vinner av Workwear Challenge 2015

Elevene i byggteknikk på Bjertnes konkurrerte med flere andre skoler i Østlandsområdet om å bygge den kuleste kjedereaksjonsmaskinen. Denne uka ble det klart at de vant konkurransen. Gratulerer!