Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Gjengen samlet utenfor hotellet.

Besøk hos The Thief for å lære om hotelldrift

Elevene i 2SSA har vært på hotellbesøk på «The Thief» på Tjuvholmen i Oslo.

Victoria Westgaard og Didrik Texnes fra 2SSA tok sølv i Akershusmesterskapet i salgsfaget.

Sølv i Akershusmesterskapet i salgsfaget

Victoria Westgaard og Didrik Texnes fra 2SSA tok sølv i Akershusmesterskapet i salgsfaget på Strømmen storsenter onsdag 19.april.

Omvisningen gjorde inntrykk på elevene.

Besøk på Gaustad museum

Psykologiklassene besøkte tidligere i vår museet på Gaustad sykehus og fikk et innblikk i hvordan pasienter med psykiske lidelser har vært behandlet i Norge gjennom tidene.

Hele gjengen samlet.

Nordplus på Bjertnes

Deltakerne i Nordplusprosjektet fikk i forrige uke gjenvisitt fra samarbeidsskolene i Danmark, Sverige og Island. Nordplus handler om nordisk identitet i et globalt perspektiv.

Gruppearbeid om løsninger og prisstrategier i markedet.

Bedriftssimulator i økonomifagene ga resultater over all forventning

Bjertnes er den første videregående skolen som prøver simulatoren fra Hubro Education. Bjertnes-elevenes resultater oversteg hva som er vanlig på høgskoler og universiteter landet rundt.

Grupper møtes, enkelte søker kontakt, avvises og utestenges?

Det gode liv i Nittedal

Torsdag 9. mars ble konferansen «Innenforskap» holdt med representanter fra alle deltagerne i «Vi bryr oss»-arbeidet.

Fornøyde elever etter foredrag

Hadia Tajik besøker Bjertnes

Journalist, jurist og politiker Hadia Tajik holdt foredrag om ytringsfrihet i skolens aula.

Parkerte biler

Parkering

Elever, ansatte og besøkende må ta hensyn ved kjøring og parkering på skolens område.

Elever og lærere

Bonsoir et bonjour fra Colmar og Strasbourg

Ti elever på 1. trinn har vært i Frankrike i forbindelse med et prosjekt i engelskfaget, der de har samarbeidet med franske elever på Lycee Camille See gjennom den digitale plattformen eTwinning.