Ariba Khan og Hilde Thorkildsen

Appeller og fint besøk i anledning 8. mars

Helse- og oppvekstelevene på Vg1 inviterte Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen fordi de hadde noe på hjertet i anledning kvinnedagen og framtida. Etterpå holdt ordføreren appell for elever og ansatte i aulaen.

Den store lærerjakten 2019

Vil du bli vår nye kollega? Vi har flere ledige lærerstillinger neste skoleår.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Har du husket å vaksinere deg?

Ungdom som skal delta i russefeiring bør vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet anbefaler all ungdom i alderen 16-19 år å la seg vaksinere.

Vinnere i NM i engelsk

Regina tok 1. plass i NM i engelsk

NM i engelsk ble arrangert på Jessheim videregående skole 13. februar. Fra Bjertnes deltok Alida Nilsen og Regina Alfnes.

Prosjekt GNIST i klasserommet

GNISTen er tent på Bjertnes

Hele 2. trinn på studiespesialisering har deltatt i et spennende og nyskapende kulturprosjekt: Prosjekt GNIST. I september blir det forestilling i Kulturverket Flammen.

De to kandidatene: Martinius T. Singdahlsen (3STB) og Halvor N. Melsom (3STE).

Tøff kamp om å få konkurrere om Realfagsprisen

Vi har mange dyktige elever på Bjertnes, og det var i år svært vanskelig å velge ut de to beste til å representere skolen i Realfagsprisen.

Grilling på bålplassen

Friluftsliv i snøvær

Hele 2. trinn på studiespesialisering har vært på vintertur. Det var både kaldt og mye snø, men ingen sure miner.

Vietnamesisk tradisjonslek

Solidaritetsprosjekt i samarbeid med SOS-barnebyer

Bjertnes videregående skole har startet et nytt solidaritetsprosjekt i samarbeid med SOS-barnebyer. I uke 4 reiste to elever og miljøarbeider til Vietnam for å lære mer om arbeidet SOS-barnebyer gjør.

Teo og Tommy tok sølv i fylkesmesterskapet i salgsfaget.

Superselgere - gull og sølv i Fylkesmesterskapet

Teo Stenberg og Tommy Nielsen tok sølv i Fylkesmesterskapet i salgsfaget. De fikk også førsteplass for beste salgsplakat.

Yrkesfag.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker!