På vei til skolestart på Bjertnes

Velkommen til nytt skoleår!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er tirsdag 20. august.

Volleyball.

Toppidrett som del av studiespesialiserende

Mandag 3. juni ble mange spente søkere til toppidrett skoleåret 2019/2020 vurdert

Samling og refleksjon.

Besøk på 22. juli-senteret

Elevene fikk se en utstilling som ga sterke inntrykk og laget også utstilling selv.

Breddeidrett besøker Frontline 10.05.19.

Bredde i fight!

Breddeidrettsgruppa så stjerner da de besøkte Frontline sist fagdag.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for PC/Mac før eksamen

Det nærmer seg skriftlig eksamen. Her er noen viktige punkter om bruk av datamaskin under eksamen og hva du bør være oppmerksom på.

Vitnemål

Avslutning for Vg3-elever og foresatte

Onsdag 19. juni blir det høytidelig avslutning og vitnemålsutdeling i aulaen.

Det kreves konsentrasjon for å få riktig resultat

Hilsen fra klasse 2BYA i Danmark

Elever og lærere fra byggfag 2. trinn har vært på den årlige klasseturen til Danmark, der de blant annet lærte om murerhåndverk.

Martinius, president i Nittedal Rotaryklubb Øyvind Røst, Halvor, Guro og Vigdis.

Gratulerer med Realfagsprisen 2019

Realfagsprisen ble delt ut til dyktige elever fra fem videregående skoler på Nedre Romerike. Martinius T. Singdahlsen ble bestemann på Bjertnes.

Rollespill: Produksjon og salg av plast som medfører plastavfall

Bærekraftfestivalen 2019

I forrige uke hadde elevene på 1. trinn studiespesialiserende bærekraftfestival, der temaet var plast på avveie.

Samiske veivisere presenterer seg

Samiske veivisere besøkte Bjertnes

Hele 3. trinn har vært så heldige å få besøk fra samiske veivisere denne uka.