Nyheter

Elevrådsleder Alexander Skinnarland (til høyre) overrekker summen elevene samlet inn til SOS-barnebyer representant Lene Aarnes (til venstre).

170.841 kroner til barn i Zambia

I 2018 startet Bjertnes videregående skole samarbeidet med SOS-barnebyer. Hvert år samles det inn penger til et område SOS-barnebyer støtter. I år har Bjertnes samlet inn penger til barn i Livingstone, Zambia.

Skriftlig eksamen avlyses

Skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020 avlyses. Hva som skjer med muntlig eksamen avgjøres etter påske. Elevene får vitnemål selv om eksamen er avlyst.

Påskekonkurranse 2020

Påskekonkurranser på Instagram

Elevrådet, elevtjenesten og rektor setter i gang aktiviteter for avkobling og moro.

Slampoesi engasjerer elevene.

Språklek og alvor

Denne uka fikk klasse 1STE prøve seg på slampoesi. Det ble en suksess.

Gutta fra elektro tenkte kreativt på hvordan elever skal bli mer motivert for å kaste søppel

Bærekraftfestivalen 2020

Bærekraftfestivalen ved Bjertnes videregående skole ble avholdt i uke 10. Det var en festival for hele 1. trinn og temaet var plast på avveie.

Slik følger vi opp situasjonen med korona

Bjertnes videregående skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.

Elevene utførte systematiske forsøk

Er det mer bakterier på ringen enn under skoen din?

Elevene på helsearbeiderfag og studiespesialisering har gjennomført et samarbeidsprosjekt om bakterier vi er omgitt av i hverdagen.

Bezzerwizzer-turnering på Bjertnes

Quiz-turneringen avgjort

Tirsdag denne uka deltok 65 flotte elever i quiz-turneringen Bezzerwizzer!

Vinnere i klassene skriving og film

To Bjertneselever på pallen i NM i engelsk!

Gratulerer med seier og strålende innsats til to av våre flotte elever! Regina Alfnæs og Ylva Marie Borgersen, dere imponerer!

Fellesskap rundt bålet

På nye stier og med luft under vingene

En dag på skolen er ikke det samme som en dag i skogen. En dag med å fryse på beina og stinke bål er ikke det samme som nydusja og stæsja i klasserommet. En dag med lunsjen rundt bålet er ikke det samme som å henge i kantina med en baguette i hånda.