Nyheter

Konsentrert før avspark i finalen. fra venstre Jakob Mygland, Kristoffer Braaten, Walid Khris og Johannes Brunsberg.

Forrykende finale i FIFA-turnering

Finalen i FIFA-turneringen på Bjertnes ble spilt i lille auditorium i lunsjen mandag 18. november. Det ble en underholdende avslutning på turneringen.

Helsesykepleier Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Du kan ta vaksinen hos helsesykepleier på skolen eller på legevakten.

Kontorarbeid

Praksis i bedrift på service og samferdsel

Hva innebærer det å ha praksis i bedrift og hva gjør elevene når de arbeider ute i bedrift og ikke er på skolen? Her får du svaret.

Blå sløyfe

Blå dag

Fredag 15. november arrangerer elevrådet blå dag på skolen til støtte for blå sløyfe-aksjonen. Vær med på å støtte kampen mot prostatakreft!

Vitskøl konferansesenter

Utdanning fremfor behandling

Bjertnes videregående skole er medlem av samarbeidsnettverket Konsekvenspedagogisk forum, og hvert år reiser en gruppe ansatte på årskonferanse. Overskriften i år var «Utdanning fremfor behandling», og formålet var å undersøke grenseoppgangene mellom fagfeltene psykologi og pedagogikk.

Rosa sløyfe

Rosa dag

Elevrådet arrangerer rosa dag til støtte for brystkreft og rosa sløyfe-aksjonen.

Fotballkamp

En ekstremt aktiv dag!

Onsdag 11. september var det aktivitetsdag på Bjertnes, og utfordringene var mange og svært varierte.

Tasty burger

Kiosk på aktivitetsdagen

Elevene på Vg2 Salg, service og sikkerhet inviterer til kiosk på aktivitetsdagen 11. september.

Skolevalg 2019 Bjertnes vgs

Rødt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne gjør det best på Bjertnes.

Depresjon

Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Veiledningssenteret på Romerike arrangerer kurs med fokus på tanker, handlinger og følelser.