Slik jobber vi

Våre viktigste oppgaver

Kvalifisere elevene for fremtiden

Utfordre den enkelte elevs vilje til å yte sitt beste

Grunnlagsdokumentet

Elevbrosjyren

Fellesskap rundt måltidet

Kortreist kulturutveksling

17.12.2018

Kommunikasjon og Kultur 3-klassen har nettopp gjennomført et samarbeidsprosjekt med innvandrere som deltar på norskopplæringen på Miljøhuset Gnisten i Nittedal. Norskelever med bakgrunn fra Midt-Østen og Øst-Afrika har slik fått praktisert norskferdighetene sine, mens Bjertneselever har fått et dypere innblikk i andre menneskers kultur.

Norgesmesterskap i engelsk

07.12.2018

Vil du vise fram engelskferdighetene dine, og vinne en reise til en språkskole i Oxford? NM i engelsk arrangeres i januar-februar 2019, og Bjertnes deltar i år igjen! I 2017 vant en av våre elever førstepremie i kategorien Creative writing!

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Tid for Elevundersøkelsen

04.12.2018

Elevundersøkelsen er en årlig nasjonal undersøkelse som måler ulike indikatorer for elevers læring, trivsel og rammefaktorer i skolen. Den gir oss en god tilbakemelding på kvaliteten i arbeidet vi gjør med elevene på skolen vår.