Helsetjenester

Helsesøster
heidi.froberg@nittedal.kommune.no, tlf. 45204766

Kontortid helsesøster

• Helsesøster har kontor i A-paviljongen, i samme korridor som skolens rådgivere og miljøarbeiderne.
  • Mandag-torsdag kl. 09.00-14.00
  • Fredag etter avtale

Heidi Frøberg

Helsesøster

E-post: Send e-post

Nyheter

Sterke kandidater fra Bjertnes: Silje H. Lund, Julie P. Pedersen og Ingrid Amalie Solbjørg.

Gratulerer med realfagsprisen 2018!

22.03.2018

Realfagsprisen ble delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm og Skedsmo videregående skoler. Julie P. Pedersen ble best på Bjertnes og fikk diplom og pengepremie.

Les saken

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Har du vaksinert deg?

22.03.2018

Ungdom som skal delta i russefeiring bør vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet anbefaler all ungdom i alderen 16-19 år å la seg vaksinere.

Les saken

Ingrid Amalie Solbjørg, Julie P. Pedersen og Silje H. Lund er Bjertnes sine kandidater til Realfagsprisen 2018

Ingrid, Julie og Silje kjemper om Realfagsprisen

01.03.2018

Nittedal og Lillestrøm Rotaryklubb har, sammen med bedrifter og institusjoner på Kjeller, etablert en realfagspris for elever som går på Bjertnes-, Lillestrøm- og Skedsmo videregående skoler.