Den store lærerjakten 2019

Vil du bli vår nye kollega? Vi har flere ledige lærerstillinger neste skoleår.

Ledige stillinger på Bjertnes

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Flere av dem er på Bjertnes videregående skole. Velkommen som søker!

Søknadsfrist er 24. mars.

Se ledige stillinger på Bjertnes.

Bli en del av akershusskolen

Akershus fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring, med over 20 000 elever og nærmere 4000 ansatte. Akershusskolen tilbyr sterke fagmiljøer, et stort mangfold av undervisningsfag og et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre. Vi ønsker deg som er engasjert og som vil være med å utvikle landets beste videregående skoler for Akershuselevene.

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 24. mars.

Flinke lærere setter spor

Flinke lærere setter spor! I forbindelse med årets lærerjakt-kampanje kan du få høre hvordan Akershus-elevene Jan Tore Sanner og Alexander Rybak husker sine lærere, og hvordan lærerne husker dem!

Hør hvordan læreren til Jan-Tore Sanner husker kunnskapsministeren fra skolebenken:

Hør hva Aleksander Rybaks korinstruktør har å si om sin tidligere elev:

Les mer om den store lærerjakten på Akershus fylkeskommunes nettsider.