Julegata er åpnet

Julegate på Bjertnes ble innført forrige skoleår, da vi faktisk hadde en egen liten brakkeby med gater mellom husene. Brakkeby har vi ikke lenger, men julegate har vi!

Første skoledag i desember ble julegata 2018 åpnet. Servicepersonalet og ledelsen serverte gløgg, pepperkaker og klementiner til elever og ansatte på morgenkvisten.

Mange nisser hadde vært oppe grytidlig og jobbet iherdig med forberedelsene. Noen hadde  dekorert langs gangveien inn mot hovedinngangen med lyslenker og fakler, noen hadde satt opp langbord med klementiner og pepperkaker og noen hadde varmet store kjeler med varm drikke.

Fjøsnisser, rockenisser og andre nisser med røde toppluer og skjerf spilte julemusikk og bød på varm gløgg og noe å bite i for fortumlede og morgentrøtte elever og ansatte.

Mange smil og blide fjes og mange "tusen takk" vitnet om at elevene satte pris på denne innledningen på adventstida.