Aktivitetsdag med noe for enhver

18. september var det aktivitetsdag for hele skolen. Programmet bød på både ballspill, bordtennis, spinning, sjakk, klassekonkurranser og mye mer.

Allsidige øvelser

Før lunsj var det gruppespill og finaler i fotball og volleyball samt tilbud om spinning, bordtennis, sjakk og orientering.

Etter lunsj var det tid for klassekonkurranser.

Godt planlagt og dyktig gjennomført

Arrangementskomiteen hadde gjort veldig bra planleggingsarbeid på forhånd. Det er ingen liten jobb å få alt til å gli og passe inn i oppsatt tidsplan. Det er mange detaljer å få på plass og mange forskjellige klasser og aktiviteter som skal i sving samtidig.

Den som var aller mest aktiv og løp aller mest denne dagen, var nok lærer Sigurd. Han hadde hovedansvaret for klassekonkurransene etter lunsj og rakk attpå til rakk å ta bilder under flere av øvelsene under klassekonkurransene.

Klassedueller

Hver klasse duellerte mot forskjellige klasser i 7 ulike øvelser, og det var til enhver tid fire klasser på hver av postene. Oppgavene dreide seg om vardebygging, balansering av ball på planke, fotballpresisjon, erteposekasting, telle-hukommelses-stafett, hinderløype-transport og tausmyging. Det var utfordrende øvelser, som satte klassenes lagånd på prøve.

Salg og service av klasse 2SSA

Klasse 2SSA sto for kiosk-drift med salg av blant annet delikate fruktbegre og grilling av hamburgere til sultne elever og ansatte. Det var upåklagelig service, og klassen med lærere løste oppdraget bra. Tusen takk!