Velkommen til skolestart!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er torsdag 16. august.

Vg1-elever

skal møte i skolens aula i tredje etasje klokka 08.10. Der møter alle nye elever, deretter samles hver enkelt klasse med sine lærere fram til klokka 11.20.

De første dagene ser annerledes ut enn en vanlig skoleuke, og du får utdelt oppstarttimeplanen når du møter klassen din. Du som skal begynne i vg1 vil få et brev fra oss med mer informasjon og invitasjon til forventningssamtale mellom deg, dine foresatte og kontaktlæreren din. Samtalene vil være i løpet av de fire første skoledagene.

Vg2-elever

møter 16. august klokka 10.00 i aulaen og går deretter i klasser. Dagen varer til 13.30.

Vg3-elever

møter 16. august klokka 12.00 i aulaen, og går deretter i klasser. Dagen varer til 15.00.

Skolebusser

Det går skolebusser om morgenen. For rutetider se www.ruter.no. Bruk reiseplanleggeren. Bussholdeplassen ved skolen heter Dam (Nittedal).

Elever på Vg2 og Vg3, som skal møte seinere på dagen, må ta vanlig rutebuss. Ta med busskortet fra i fjor, du skal bruke det i år også!

Datamaskin og lærebøker

Du vil få låne skolebøker og få tildelt et bokskap, og vi oppfordrer deg til å ta med hengelås første dag, så bøkene dine kan låses inn. Ta med PC eller Mac første skoledag!

Velkommen til skolestart!