Elevene hjelper elektronikk- og programvarefirma med testing av dating-app!

Informasjonskontroll AS er for tiden i ferd med å utvikle en ny type dating-app for en kunde. Elevene på Vg2 data og elektronikk er prøvekaniner!

Oppdrag: Testing og rapportering

Informasjonskontroll er et forholdsvis lite norsk selskap som har utviklet skreddersydd elektronikk og programvare helt siden 1960–tallet. Vi har innledet et svært spennende samarbeid som går ut på å teste, skrive feilrapporter og lage produktomtaler som kunden senere kan benytte for å evaluere produktet.

Opplæring, pizza og kake

Samarbeidet ble startet i Informasjonskontroll sine lokaler på Skjetten i slutten av januar med installasjon av app og litt testing. Vi fikk pizza og store mengder med kake som var spesialdesignet av oppdragsgiveren for anledningen. Vi fikk en innføring i hvordan man tester og rapporterer feil ved hjelp av feilrapporteringsverktøyet «Bugzilla», og vi fikk en omvisning i hvordan elektronikk utvikles.