Julegata i "Brakkebyen" er åpnet

Fredag 1. desember var det innvielse av tidenes første julegate på Bjertnes. Servicepersonalet serverte gløgg, pepperkaker og mandariner til elever og ansatte på morgenkvisten.

Når man i anledning inneklimaprosjektet har fått "by" med gater og streder, må man seg hør og bør også ha en julegate. Den første dagen i desember ble adventstida på Bjertnes innledet med julegateåpning.

Servicepersonalet disket opp

Det var servicepersonalet som hadde vært oppe grytidlig og forberedt det hele. De hadde skaffet juletre med lys, dekorert bygningene med lyslenker, satt opp langbord med klementiner og pepperkaker og varmet store kjeler med drikke.

Utenfor blokk A krydde det av små og store nisser med røde toppluer og skjerf, som spilte julemusikk og bød på varm gløgg og noe å bite i for fortumlede og morgentrøtte elever.

"Brakkebyen" sett fra oven

Tidligere i høst publiserte Akerhus fylkeskommune denne videoen, som viser hvordan "brakkebyen" vår ser ut fra oven: