Det beste klassekoret fikk diplom.

Barokk-kor-konkurranse med Petter Dass

Mandag før jul var hele 2. trinn studiespesialiserende samlet til historiens første korslag på Bjertnes videregående skole.

Øyvind Tronier Halvorsen

Advokat Halvorsen på besøk i Rettslære 2

Fredag 1. desember hadde elevene i Rettslære 2 besøk av advokat Øyvind Tronier Halvorsen fra advokatfirmaet Halvorsen.

Elever på bedriftsbesøk hos Diplom-Is

Økonomidirektørens time hos Diplom-Is

Elevene i faget Økonomi og ledelse på Vg3 fikk en grundig økonomitime hos Diplom-Is forleden. Det er andre året økonomidirektør Geir Inge Hansen og controller Ole Christian Kaxrud tar oss med på sin økonomitime og en omvisning i iskremfabrikken på Gjelleråsen.

Det ble folksomt under tidenes første julegateåpning på Bjertnes

Julegata i "Brakkebyen" er åpnet

Fredag 1. desember var det innvielse av tidenes første julegate på Bjertnes. Servicepersonalet serverte gløgg, pepperkaker og mandariner til elever og ansatte på morgenkvisten.

Elever og lærere fra helse- og oppvekstfag

Mange besøkte Utdanningstorget

Bjertnes hadde egen skolestand på Utdanningstorget 2017 på Norges varemesse i Lillestrøm og var også representert på flere av yrkesfagenes stands.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Helsesøster er nå ferdig med å vaksinere på Bjertnes. Elever som ikke har tatt vaksinen, anbefales å ta den på Nittedal Legevakt.

Elever i klasserommet

Nå er det tid for den årlige Elevundersøkelsen

Dette er en undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Elevundersøkelsen er en svært viktig undersøkelse for oss. Vi bruker elevenes svar til å gjøre skolen bedre.

Husk å søke om stipend!

Fristen for å søke støtte fra Lånekassen for høstsemesteret er 15. november.

Emilie, Victoria og Julie med vindmåler.

Feltarbeid på Hardangervidda

I september dro Biologi 2-gruppa til Finse på Hardangervidda for å undersøke fjellet som økosystem.

Kapping av deler til bjelkelaget

Bygging i Varingskollen

Byggfagelevene på 2. trinn hjelper alpingruppa med bygningen som skal huse sekretariatet i bakken.