Elever på vei inn i skolebygningen

Velkommen til skolestart!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er torsdag 16. august.

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Husk å takke ja til skoleplass

Første inntak til videregående opplæring i Akershus vil være klart 10. juli. Det er viktig å svare på tilbudet om skoleplass eller venteliste, slik at du ikke mister plassen.

Torill Myro (salgssjef), Ellen Arnstad (adm.dir) og Grim Garstad (salgsdirektør)

Besøk hos X Moxy hotell og X Meeting Point

1SSA og 2SSA har vært på besøk hos X Moxy hotell og X Meeting Point på Hellerudsletta.

IMUNA 2018

Elever løser verdensproblemer

7. juni reiser ti Bjertnes-elever til Alkmaar i Nederland. Her skal de delta i simuleringer av møter i NATO, Sikkerhetsrådet og ulike FN-komiteer.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for PC/Mac før eksamen

Det nærmer seg skriftlig eksamen. Her er noen viktige punkter om bruk av datamaskin under eksamen og hva du bør være oppmerksom på.

Sterke kandidater fra Bjertnes: Silje H. Lund, Julie P. Pedersen og Ingrid Amalie Solbjørg.

Gratulerer med realfagsprisen 2018!

Realfagsprisen ble delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm og Skedsmo videregående skoler. Julie P. Pedersen ble best på Bjertnes og fikk diplom og pengepremie.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Har du vaksinert deg?

Ungdom som skal delta i russefeiring bør vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet anbefaler all ungdom i alderen 16-19 år å la seg vaksinere.

Ingrid Amalie Solbjørg, Julie P. Pedersen og Silje H. Lund er Bjertnes sine kandidater til Realfagsprisen 2018

Ingrid, Julie og Silje kjemper om Realfagsprisen

Nittedal og Lillestrøm Rotaryklubb har, sammen med bedrifter og institusjoner på Kjeller, etablert en realfagspris for elever som går på Bjertnes-, Lillestrøm- og Skedsmo videregående skoler.

Tema: Menneskerettigheter

Menneskerettigheter i fokus

Elevene i rettslære 2 holder for tiden på med temaet menneskerettigheter. I den forbindelse hadde de nylig en spennende dag i Oslo. Les deres rapport fra besøket.

Kobling av datanett

Niendeklassingene fikk prøve seg på videregående skole

Bjertnes har hatt besøk av ungdomsskoleelever som hospiterte i timene på ulike programområder. De som valgte å se nærmere på elektrofag, fikk prøve flere spennende oppgaver.