Norgesmesterskap i engelsk

Vil du vise fram engelskferdighetene dine, og vinne en reise til en språkskole i Oxford? NM i engelsk arrangeres i januar-februar 2019, og Bjertnes deltar i år igjen! I 2017 vant en av våre elever førstepremie i kategorien Creative writing!

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Tid for Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig nasjonal undersøkelse som måler ulike indikatorer for elevers læring, trivsel og rammefaktorer i skolen. Den gir oss en god tilbakemelding på kvaliteten i arbeidet vi gjør med elevene på skolen vår.

Julegata 2018 er åpnet.

Julegata er åpnet

Julegate på Bjertnes ble innført forrige skoleår, da vi faktisk hadde en egen liten brakkeby med gater mellom husene. Brakkeby har vi ikke lenger, men julegate har vi!

Det er viktig å granske primærkildene nøye. Isabelle og Stine studerer primærkilder for å finne ut hva som skjedde med Robert Savosnick under andre verdenskrig.

Historie og filosofi 2 på ekskursjon til Holocaust-senteret

Mandag 26. november 2018 besøkte Historie og filosofi 2-klassen Holocaust-senteret med faglærer Andreas Bagås Lien.

Utvekslingselever på Bjertnes i november 2018

Utvekslingselever fra Frankrike

Fire franske jenter har vært utvekslingselever på Bjertnes i fire uker. De har deltatt i undervisningen i flere forskjellige fag og klasser.

Tre kokker i arbeid

Mat og kultur skaper broer og bånd

Det luktet nesten "hele verden" da elevene i programfaget Kommunikasjon og kultur hadde fagdag.

Møte med foresatte til elever med dysleksi

Stor deltakelse på foreldremøtet om satsingen på dysleksi

Karen Martine Halling Grey og Marie Laupsa inviterte foreldre til møte om dysleksi. Over 20 foresatte deltok og fikk inspirerende informasjon om hvilke rettigheter ungdom med dysleksi har, hvilke hjelpemidler som finnes og hvilke forventninger skolen har til disse elevene.

Ivrige jenter strikker oransje skjerf

Bjertnes strikker oransje skjerf

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Elever og ansatte deltar i strikkedugnad for å sette fokus på aksjonen.

Rundt bordet ute i det fri

Ut av boka - inn i skogen

Elever fra helse- og oppvekstfag byttet nylig ut skolebøkene med turklær for å dra på sopptur.

Depresjon

Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Veiledningssenteret Romerike arrangerer kurs i depresjonsmestring for ungdom. Kurset går over åtte kvelder med start torsdag 8. november.