Rødt flertall i skolevalget

4. september var det skolevalg på Bjertnes. Arbeiderpartiet fikk hele 41,4 prosent av stemmene og valgdeltakelsen var på nesten 80 prosent.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse!

Nittedal Sanitetsforening sponser Bjertnes-elever som velger å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. De dekker halvparten av egenandelen til alle elever i Vg1!

Paviljongen som inneholder skolekjøkkenet heises på plass i begynnelsen av juli.

Rehabiliteringen er i gang

Skolen skal gjennom en omfattende rehabilitering det neste året. Alt av ventilasjon skal byttes, bygget skal etterisoleres og dører og vinduer skal byttes. Utvendig fasade vil også bli fornyet.

Søk om støtte fra Lånekassen

Vet du at alle får stipend på videregående, men at du må søke for å få det?

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Husk å takke ja til skoleplass

Første inntak til videregående opplæring i Akershus vil være klart 10. juli. Det er viktig å svare på tilbudet om skoleplass eller venteliste, slik at du ikke mister plassen.

En dyktig arbeidsgjeng kan være fornøyd med resultatet

Datahuset er høytidelig overlevert

Sist mandag var det avslutning av felles prosjekt på byggfag og elektrofag og avreise til Hemsedal for det lille datahuset som har vokst fram i skolegården dette året.

Klage på karakterer?

Du har anledning til å klage på en karakter eller formelle feil ved eksamen. Klagen skal sendes skolen og fristen er 10 dager.

Bærbar datamaskin

Alle elever må ha datamaskin til skolestart

Hvis du begynner på Vg1, kan du bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens innkjøpsavtaler. Ellers kan du bruke den du har eller kjøpe en hos en vanlig forhandler.

Elev som leser notater

Har du dysleksi?

Nå kan du laste ned en veldig nyttig app - helt gratis.

Tabanka

Tabanka i Operaen på tampen av året

Fredag 16. juni har skolen vært så heldig å få 300 gratis plasser i Operaen for nok en gang å kunne oppleve den fantastiske dansegruppa Tabanka.