Møte med foresatte til elever med dysleksi

Stor deltakelse på foreldremøtet om satsingen på dysleksi

Karen Martine Halling Grey og Marie Laupsa inviterte foreldre til møte om dysleksi. Over 20 foresatte deltok og fikk inspirerende informasjon om hvilke rettigheter ungdom med dysleksi har, hvilke hjelpemidler som finnes og hvilke forventninger skolen har til disse elevene.

Ivrige jenter strikker oransje skjerf

Bjertnes strikker oransje skjerf

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Elever og ansatte deltar i strikkedugnad for å sette fokus på aksjonen.

Rundt bordet ute i det fri

Ut av boka - inn i skogen

Elever fra helse- og oppvekstfag byttet nylig ut skolebøkene med turklær for å dra på sopptur.

Depresjon

Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Veiledningssenteret Romerike arrangerer kurs i depresjonsmestring for ungdom. Kurset går over åtte kvelder med start torsdag 8. november.

Tausmyging

Aktivitetsdag med noe for enhver

18. september var det aktivitetsdag for hele skolen. Programmet bød på både ballspill, bordtennis, spinning, sjakk, klassekonkurranser og mye mer.

Elevrådet høsten 2018

Elevrådsseminar

Det nye elevrådet hadde en morsom og lærerik elevrådstur til Strandheim Leirsenter på Nærsnes 6.-7. september.

Klasserom

Høsteksamen

Hvis du skal ta ny eller utsatt prøve høsten 2018, må du melde deg opp innen 15.september. Det samme gjelder hvis du skal ta eksamen som privatist.

Mannlig elev

Har du søkt om stipend fra Lånekassen?

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring har rett til utstyrsstipend. Du må søke selv.

Elever på vei inn i skolebygningen

Velkommen til skolestart!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er torsdag 16. august.

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Husk å takke ja til skoleplass

Første inntak til videregående opplæring i Akershus vil være klart 10. juli. Det er viktig å svare på tilbudet om skoleplass eller venteliste, slik at du ikke mister plassen.