Breddeidrett besøker Frontline 10.05.19.

Bredde i fight!

Breddeidrettsgruppa så stjerner da de besøkte Frontline sist fagdag.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for PC/Mac før eksamen

Det nærmer seg skriftlig eksamen. Her er noen viktige punkter om bruk av datamaskin under eksamen og hva du bør være oppmerksom på.

Det kreves konsentrasjon for å få riktig resultat

Hilsen fra klasse 2BYA i Danmark

Elever og lærere fra byggfag 2. trinn har vært på den årlige klasseturen til Danmark, der de blant annet lærte om murerhåndverk.

Martinius, president i Nittedal Rotaryklubb Øyvind Røst, Halvor, Guro og Vigdis.

Gratulerer med Realfagsprisen 2019

Realfagsprisen ble delt ut til dyktige elever fra fem videregående skoler på Nedre Romerike. Martinius T. Singdahlsen ble bestemann på Bjertnes.

Rollespill: Produksjon og salg av plast som medfører plastavfall

Bærekraftfestivalen 2019

I forrige uke hadde elevene på 1. trinn studiespesialiserende bærekraftfestival, der temaet var plast på avveie.

Samiske veivisere presenterer seg

Samiske veivisere besøkte Bjertnes

Hele 3. trinn har vært så heldige å få besøk fra samiske veivisere denne uka.

Ariba Khan og Hilde Thorkildsen

Appeller og fint besøk i anledning 8. mars

Helse- og oppvekstelevene på Vg1 inviterte Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen fordi de hadde noe på hjertet i anledning kvinnedagen og framtida. Etterpå holdt ordføreren appell for elever og ansatte i aulaen.

Den store lærerjakten 2019

Vil du bli vår nye kollega? Vi har flere ledige lærerstillinger neste skoleår.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Har du husket å vaksinere deg?

Ungdom som skal delta i russefeiring bør vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet anbefaler all ungdom i alderen 16-19 år å la seg vaksinere.

Vinnere i NM i engelsk

Regina tok 1. plass i NM i engelsk

NM i engelsk ble arrangert på Jessheim videregående skole 13. februar. Fra Bjertnes deltok Alida Nilsen og Regina Alfnes.