Søk om stipend når du får skoleplass

Vet du at alle får stipend på videregående, men at du må søke for å få det?

Elev med bok og datamaskin

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Husk å takke ja til skoleplass

Første inntak til videregående opplæring i Akershus vil være klart 10. juli. Det er viktig å svare på tilbudet om skoleplass eller venteliste, slik at du ikke mister plassen.

Klage på karakterer?

Mener du at noen av karakterene du har fått er feil? Fristen for hurtigklage er 24. juni kl. 12.00.

Her er fadderne som skal ta imot de nye førsteklassingene på Bjertnes videregående neste skoleår.

Fadderne gleder seg til neste skoleår

Til høsten får de nye klassene på 1. trinn hver sine dedikerte faddere til hjelp og støtte i overgangen til ny skole. De nye fadderne har vært på opplæring.

Viktig informasjon til deg som søker skoleplass

Akershus fylkeskommune har laget en informasjonsbrosjyre for deg som søker videregående opplæring skoleåret 2016-2017.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Gjengen samlet utenfor hotellet.

Besøk hos The Thief for å lære om hotelldrift

Elevene i 2SSA har vært på hotellbesøk på «The Thief» på Tjuvholmen i Oslo.

Victoria Westgaard og Didrik Texnes fra 2SSA tok sølv i Akershusmesterskapet i salgsfaget.

Sølv i Akershusmesterskapet i salgsfaget

Victoria Westgaard og Didrik Texnes fra 2SSA tok sølv i Akershusmesterskapet i salgsfaget på Strømmen storsenter onsdag 19.april.

Omvisningen gjorde inntrykk på elevene.

Besøk på Gaustad museum

Psykologiklassene besøkte tidligere i vår museet på Gaustad sykehus og fikk et innblikk i hvordan pasienter med psykiske lidelser har vært behandlet i Norge gjennom tidene.