Vinnerlaget bestående av Joakim og Benjamin gratuleres av Petter og Fredrik

Bjertnes er første skole som kjører Hubro på Service og Samferdsel

Hubro er et interaktivt bedriftsspill hvor elevene bruker økonomisk kunnskap til å lede en produksjonsbedrift over 5 år.

Juleverksted

Adventstid

Juleforberedelsene er i full sving på Bjertnes med pepperkakebaking og andre aktiviteter.

På omvisning i fabrikken.

Fremtidens økonomer på bedriftsbesøk hos Diplom-is

Tredje klasse Økonomi og Ledelse var på omvisning hos Diplom-is fredag 18. november. Elevene fikk også foredrag om noen av de økonomiske valgene økonomidirektør Geir Inge Hansen og resten av bedriften har.

Anna, Benoit, Pauline and Synne have become good friends.

Exchange students from Alsace

Anna Schneider and Benoit Guillot from Alsace in France have been exchange students at Bjertnes for four weeks.

middle aged high school teacher talking to students during break

Si din mening om undervisningen

Skolen gjennomfører hvert år en undervisningsvurdering der elevene inviteres til å komme med sine synspunkter.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Delta i Elevundersøkelsen 2016

Elevundersøkelsen vil bli gjennomført på Bjertnes i A-timen mandag 21.november.

Middelalderborgen i Segovia, der mange konger har bodd i flere århundrer

Utfordringer og opplevelser i Spania

Spansk-elevene på 2. trinn måtte praktisere språket enten de ville eller ikke, da de tilbrakte ei uke i den spanske byen Ávila.

Utsikt fra Fløyen i finværet.

Klassetur til Bergen

Helsearbeiderklassen tok turen over fjellet sist uke og fikk oppleve Bergen i strålende sol.

Montering av golvplater høst 2016

Datarom fra Bjertnes til flyktningmottak i Hemsedal

Elevene på 2. trinn byggfag er i full gang med å sette opp et lite hus som skal fungere som datarom for flyktninger.

Reichstag

Flotte erfaringer i Berlin!

36 tyskelever og tre lærere fra Bjertnes hadde en minnerik oktoberuke i den tyske hovedstaden.