Vaksinasjonssprøyte

Vaksine anbefales!

Folkehelseinstituttet anbefaler ungdom i alderen 16-19 år å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Ellen Marie Ariansen, Andre Wean Edvardsen og Knut Magnus Aasrud er Bjertnes videregående skoles kandidater til Realfagsprisen.

Ellen, André og Magnus kjemper om Realfagsprisen

Nittedal og Lillestrøm Rotaryklubb har, sammen med bedrifter og institusjoner på Kjeller, etablert en realfagspris for elever som går på Bjertnes-, Lillestrøm- og Skedsmo videregående skoler.

Mina vant i klassen

Bjertneselev best i Akershus!

Mina Kolstad fra 2STD ble best i kategorien "Creative writing" i fylkesmesterskapet i engelsk.

Hele 2DEA leser!

Hysj, vi leser!

2. trinn elektrofag på Bjertnes er innstilt på å vinne det meste av konkurranser i leseprosjektet de er med på sammen med Strømmen og Bjørkelangen videregående.

Emil og Demi-Bao studerer Peders koding

Kodeklubben har startet opp

Er du interessert i programmering og datateknologi? Nå kan du bli med i kodeklubben på tirsdager i A-timen. Møt opp på rom 313.

Dette er vinnerbildet - laget av Malin Johansen i 1STB etter en idé av Linn Sofie Hoff. Gratulerer!

Malin og Linn Sofie vant kunstkonkurransen

Tirsdag var det vernissasje og avduking av vinnere i kunstkonkurransen.

Glade kokker

Fargerik og smakfull fagdag

Forleden hadde Kommunikasjon og kultur-gruppa fagdag på kjøkkenet, der mat og kultur sto på programmet.

På vei til skolestart på Bjertnes

Velkommen til åpen dag på Bjertnes!

Onsdag 25. og torsdag 26. januar inviteres 10.-klassinger fra Nittedal og omkringliggende kommuner til omvisning og orientering om utdanningstilbudet vårt.

Koding pågår

Vg2 Data og elektronikk er med på kodetimen

Kodetimen er et globalt arrangement over ei uke, 5.-11. desember, og elevene i klasse 2DEA på Bjertnes er selvsagt med.

Juryklassen fra Bjertnes videregående skole

Unge litteraturkritikere

Klasse 2STA på Bjertnes er en av 7 juryklasser i landet, som er i full gang med å lese og vurdere samtidslitteratur. I mars 2017 skal vinner av den høythengende Ungdommens kritikerpris kåres på storjurymøte i Oslo.