Middelalderborgen i Segovia, der mange konger har bodd i flere århundrer

Utfordringer og opplevelser i Spania

Spansk-elevene på 2. trinn måtte praktisere språket enten de ville eller ikke, da de tilbrakte ei uke i den spanske byen Ávila.

Utsikt fra Fløyen i finværet.

Klassetur til Bergen

Helsearbeiderklassen tok turen over fjellet sist uke og fikk oppleve Bergen i strålende sol.

Montering av golvplater høst 2016

Datarom fra Bjertnes til flyktningmottak i Hemsedal

Elevene på 2. trinn byggfag er i full gang med å sette opp et lite hus som skal fungere som datarom for flyktninger.

Reichstag

Flotte erfaringer i Berlin!

36 tyskelever og tre lærere fra Bjertnes hadde en minnerik oktoberuke i den tyske hovedstaden.

Nice-safari

Lykkelige elever i Nice!

Franskgruppa på 2. trinn er nettopp kommet hjem fra et hyggelig og lærerikt opphold på den franske Rivieraen. De hadde flere ting enn bading på programmet.

Helsesøster Heidi, Geir fra Utekontakten og Mari Miljøarbeider

...fordi livet forandrer seg...

Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober ble som vanlig markert på skolen i regi av helsesøster og miljøarbeiderne.

Snu fortida!

Operasjon dagsverk: Snu fortida!

Årets OD-dag på Bjertnes er 27. oktober. Alle elever oppfordres til å sette av dagen til å samle inn penger til prosjektet "Snu fortida!"

Ine Hoem

Konsert for hele skolen

Gjennom den kulturelle skolesekken får elevene kulturopplevelser på løpende bånd denne høsten. Onsdag blir det konsert for hele skolen med Ine Hoem.

Elevrådet på Bjertnes vgs 2016-2017

Elevrådsseminar ved Oslofjorden

Tradisjonen tro har elevrådet også i år vært på overnattingstur og seminar. Denne gangen gikk turen til Nærsnes ved Oslofjorden.

Bil

Kommer du med egen bil til skolen?

Det er parkeringsplasser for elever og ansatte. Les her for å se hvor du kan parkere.