Glade kokker

Fargerik og smakfull fagdag

Forleden hadde Kommunikasjon og kultur-gruppa fagdag på kjøkkenet, der mat og kultur sto på programmet.

På vei til skolestart på Bjertnes

Velkommen til åpen dag på Bjertnes!

Onsdag 25. og torsdag 26. januar inviteres 10.-klassinger fra Nittedal og omkringliggende kommuner til omvisning og orientering om utdanningstilbudet vårt.

Koding pågår

Vg2 Data og elektronikk er med på kodetimen

Kodetimen er et globalt arrangement over ei uke, 5.-11. desember, og elevene i klasse 2DEA på Bjertnes er selvsagt med.

Juryklassen fra Bjertnes videregående skole

Unge litteraturkritikere

Klasse 2STA på Bjertnes er en av 7 juryklasser i landet, som er i full gang med å lese og vurdere samtidslitteratur. I mars 2017 skal vinner av den høythengende Ungdommens kritikerpris kåres på storjurymøte i Oslo.

Vinnerlaget bestående av Joakim og Benjamin gratuleres av Petter og Fredrik

Bjertnes er første skole som kjører Hubro på Service og Samferdsel

Hubro er et interaktivt bedriftsspill hvor elevene bruker økonomisk kunnskap til å lede en produksjonsbedrift over 5 år.

Juleverksted

Adventstid

Juleforberedelsene er i full sving på Bjertnes med pepperkakebaking og andre aktiviteter.

På omvisning i fabrikken.

Fremtidens økonomer på bedriftsbesøk hos Diplom-is

Tredje klasse Økonomi og Ledelse var på omvisning hos Diplom-is fredag 18. november. Elevene fikk også foredrag om noen av de økonomiske valgene økonomidirektør Geir Inge Hansen og resten av bedriften har.

Anna, Benoit, Pauline and Synne have become good friends.

Exchange students from Alsace

Anna Schneider and Benoit Guillot from Alsace in France have been exchange students at Bjertnes for four weeks.

middle aged high school teacher talking to students during break

Si din mening om undervisningen

Skolen gjennomfører hvert år en undervisningsvurdering der elevene inviteres til å komme med sine synspunkter.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Delta i Elevundersøkelsen 2016

Elevundersøkelsen vil bli gjennomført på Bjertnes i A-timen mandag 21.november.