Det store teltet demonteres

Datahus for flyktninger har fått tett tak

Prosjektet datahus for flyktningmottaket i Hemsedal går framover. Nå gjenstår innvendige arbeider, og der må byggfagelevene få hjelp fra elevene på elektrofag.

Bjertnesvinner Ellen Marie Ariansen og ordfører Hilde Thorkildsen

Gratulerer med realfagsprisen!

Realfagsprisen ble denne uka delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm og Skedsmo videregående skoler. Ellen Marie Ariansen ble best på Bjertnes og fikk diplom og pengepremie.

Krafttak mot kreft 2017

Ta godt imot bøssebærere fra Bjertnes

Onsdag ettermiddag går elever fra Bjertnes videregående med bøsser for å samle inn penger til Kreftforeningens aksjon Krafttak mot kreft.

Vinner av Ungdommens kritikerpris 2017 - Nina Lykke

Ungdommen valgte "Nei og atter nei"!

Klasse 2STAs favoritt til Ungdommens kritikerpris, Nina Lykke, stakk av med seieren for romanen "Nei og atter nei". Hele klassen var til stede da prisen ble delt ut på Sentralen i Oslo 9. mars.

Vaksinasjonssprøyte

Vaksine anbefales!

Folkehelseinstituttet anbefaler ungdom i alderen 16-19 år å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Ellen Marie Ariansen, Andre Wean Edvardsen og Knut Magnus Aasrud er Bjertnes videregående skoles kandidater til Realfagsprisen.

Ellen, André og Magnus kjemper om Realfagsprisen

Nittedal og Lillestrøm Rotaryklubb har, sammen med bedrifter og institusjoner på Kjeller, etablert en realfagspris for elever som går på Bjertnes-, Lillestrøm- og Skedsmo videregående skoler.

Mina vant i klassen

Bjertneselev best i Akershus!

Mina Kolstad fra 2STD ble best i kategorien "Creative writing" i fylkesmesterskapet i engelsk.

Hele 2DEA leser!

Hysj, vi leser!

2. trinn elektrofag på Bjertnes er innstilt på å vinne det meste av konkurranser i leseprosjektet de er med på sammen med Strømmen og Bjørkelangen videregående.

Emil og Demi-Bao studerer Peders koding

Kodeklubben har startet opp

Er du interessert i programmering og datateknologi? Nå kan du bli med i kodeklubben på tirsdager i A-timen. Møt opp på rom 313.

Dette er vinnerbildet - laget av Malin Johansen i 1STB etter en idé av Linn Sofie Hoff. Gratulerer!

Malin og Linn Sofie vant kunstkonkurransen

Tirsdag var det vernissasje og avduking av vinnere i kunstkonkurransen.