Tabanka

Tabanka i Operaen på tampen av året

Fredag 16. juni har skolen vært så heldig å få 300 gratis plasser i Operaen for nok en gang å kunne oppleve den fantastiske dansegruppa Tabanka.

Klage på karakterer?

Du har anledning til å klage på en karakter eller formelle feil ved eksamen. Klagen skal sendes skolen og fristen er 10 dager.

Profesjonelle håndverkere

Datarom snart klart for levering

Byggfagelevene og elektrofagelevene er i ferd med å ferdigstille datarommet til flyktningmottaket i Hemsedal.

Byggearbeidene på Bjertnes starter nå

Neste skoleår vil undervisning og annen virksomhet foregå i paviljonger, som skal settes opp på arealet mellom skolebygningen og riksveien. Onsdag 31. mai klokka 8 starter grunnarbeidene.

Brannvesenet demonstrerer brannslokking

Byggfagelevene fikk kurs i varme arbeider

Som yrkesutøvere skal de kanskje bruke maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann, så god opplæring er svært viktig.

Bok og globus

Ny regel om mulighet for fritak fra vurdering i 2. fremmedspråk

Regjeringen har vedtatt at elever som er sterkt rammet av dysleksi eller spesifikke språkvansker, kan søke om fritak for karakterer og eksamen i 2. fremmedspråk.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av pc/mac på eksamen

Skal du opp til eksamen? Her er noen viktige punkter om bruk av pc/mac som du bør være oppmerksom på før du møter opp i eksamenslokalet.

Premieutdeling for 2. plass i boktrailerkonkurransen.

Heder og ære til elektroelever i leseprosjekt

Elevene på Vg2 data og elektronikk har vært på avslutningsfest for leseprosjektet "Hysj, vi leser!" sammen med elever fra Bjørkelangen og Strømmen.

Team Russ lader opp til Hubro-NM

Bjertnes ble nummer 4 i Hubro-NM 2017

«Team Russ» fra faget økonomi og ledelse på Bjertnes tok 4. plass i NM i bedriftssimulering i Trondheim 27.-28. april.

Foran Nordmarkskapellet

Vintertur i Nordmarka

Toppidrettselevene har vært på den årlige overnattingsturen og praktisert sine faglige ferdigheter.