Elever og lærere fra helse- og oppvekstfag

Mange besøkte Utdanningstorget

Bjertnes hadde egen skolestand på Utdanningstorget 2017 på Norges varemesse i Lillestrøm og var også representert på flere av yrkesfagenes stands.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Helsesøster er nå ferdig med å vaksinere på Bjertnes. Elever som ikke har tatt vaksinen, anbefales å ta den på Nittedal Legevakt.

Elever i klasserommet

Nå er det tid for den årlige Elevundersøkelsen

Dette er en undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Elevundersøkelsen er en svært viktig undersøkelse for oss. Vi bruker elevenes svar til å gjøre skolen bedre.

Husk å søke om stipend!

Fristen for å søke støtte fra Lånekassen for høstsemesteret er 15. november.

Emilie, Victoria og Julie med vindmåler.

Feltarbeid på Hardangervidda

I september dro Biologi 2-gruppa til Finse på Hardangervidda for å undersøke fjellet som økosystem.

Kapping av deler til bjelkelaget

Bygging i Varingskollen

Byggfagelevene på 2. trinn hjelper alpingruppa med bygningen som skal huse sekretariatet i bakken.

Verdensdagen for psykisk helse 2017

Noe å glede seg over

Verdensdagen for psykisk helse ble markert på Bjertnes den 10. oktober. Helsesøster Heidi og miljøarbeider Laurits med gode hjelpere sørget for at mange fikk noe å glede seg over.

Elev som leser notater

App for deg med dysleksi

Nå kan du laste ned en veldig nyttig app - helt gratis.

Lesesalsplasser

Husk Læringsverkstedet!

Læringsverkstedet er godt i gang med skoleåret 17/18! Velkommen til trivelige lyse rom i B-paviljongen, og en timeplan full av fine muligheter til god læring!

Rødt flertall i skolevalget

4. september var det skolevalg på Bjertnes. Arbeiderpartiet fikk hele 41,4 prosent av stemmene og valgdeltakelsen var på nesten 80 prosent.