Kobling av datanett

Niendeklassingene fikk prøve seg på videregående skole

Bjertnes har hatt besøk av ungdomsskoleelever som hospiterte i timene på ulike programområder. De som valgte å se nærmere på elektrofag, fikk prøve flere spennende oppgaver.

Fordommene utfordres

Typisk dem!

Sosiologi og sosialantropologi-elever besøkte utstillingen "Typisk dem" på Interkulturelt Museum i Oslo

Installering av dating-app

Elevene hjelper elektronikk- og programvarefirma med testing av dating-app!

Informasjonskontroll AS er for tiden i ferd med å utvikle en ny type dating-app for en kunde. Elevene på Vg2 data og elektronikk er prøvekaniner!

Mannlig elev

Viktig undersøkelse

På oppdrag fra Nittedal kommune får alle elever tilbud om å delta i spørreundersøkelsen Ungdata. Undersøkelsen skal kartlegge ulike sider ved ungdoms livsstil og levekår.

Her skal elevene gjette hvilke land og språkområder ulike gjenstander representerer.

Takk for besøket!

Forleden hadde Bjertnes åpen dag. Vi fikk besøk av 300 spente og vitebegjærlige 10-klassinger som ville utforske skolehverdagen og fagene for å bli bedre kjent med skolen. Vi håper mange vil søke skoleplass hos oss.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Det beste klassekoret fikk diplom.

Barokk-kor-konkurranse med Petter Dass

Mandag før jul var hele 2. trinn studiespesialiserende samlet til historiens første korslag på Bjertnes videregående skole.

Øyvind Tronier Halvorsen

Advokat Halvorsen på besøk i Rettslære 2

Fredag 1. desember hadde elevene i Rettslære 2 besøk av advokat Øyvind Tronier Halvorsen fra advokatfirmaet Halvorsen.

Elever på bedriftsbesøk hos Diplom-Is

Økonomidirektørens time hos Diplom-Is

Elevene i faget Økonomi og ledelse på Vg3 fikk en grundig økonomitime hos Diplom-Is forleden. Det er andre året økonomidirektør Geir Inge Hansen og controller Ole Christian Kaxrud tar oss med på sin økonomitime og en omvisning i iskremfabrikken på Gjelleråsen.

Det ble folksomt under tidenes første julegateåpning på Bjertnes

Julegata i "Brakkebyen" er åpnet

Fredag 1. desember var det innvielse av tidenes første julegate på Bjertnes. Servicepersonalet serverte gløgg, pepperkaker og mandariner til elever og ansatte på morgenkvisten.