Verdensdagen for psykisk helse 2017

Noe å glede seg over

Verdensdagen for psykisk helse ble markert på Bjertnes den 10. oktober. Helsesøster Heidi og miljøarbeider Laurits med gode hjelpere sørget for at mange fikk noe å glede seg over.

Elev som leser notater

App for deg med dysleksi

Nå kan du laste ned en veldig nyttig app - helt gratis.

Lesesalsplasser

Husk Læringsverkstedet!

Læringsverkstedet er godt i gang med skoleåret 17/18! Velkommen til trivelige lyse rom i B-paviljongen, og en timeplan full av fine muligheter til god læring!

Rødt flertall i skolevalget

4. september var det skolevalg på Bjertnes. Arbeiderpartiet fikk hele 41,4 prosent av stemmene og valgdeltakelsen var på nesten 80 prosent.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse!

Nittedal Sanitetsforening sponser Bjertnes-elever som velger å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. De dekker halvparten av egenandelen til alle elever i Vg1!

Paviljongen som inneholder skolekjøkkenet heises på plass i begynnelsen av juli.

Rehabiliteringen er i gang

Skolen skal gjennom en omfattende rehabilitering det neste året. Alt av ventilasjon skal byttes, bygget skal etterisoleres og dører og vinduer skal byttes. Utvendig fasade vil også bli fornyet.

En dyktig arbeidsgjeng kan være fornøyd med resultatet

Datahuset er høytidelig overlevert

Sist mandag var det avslutning av felles prosjekt på byggfag og elektrofag og avreise til Hemsedal for det lille datahuset som har vokst fram i skolegården dette året.

Søk om støtte fra Lånekassen

Vet du at alle får stipend på videregående, men at du må søke for å få det?

Bærbar datamaskin

Alle elever må ha datamaskin til skolestart

Hvis du begynner på Vg1, kan du bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens innkjøpsavtaler. Ellers kan du bruke den du har eller kjøpe en hos en vanlig forhandler.

Elev som leser notater

Ny app for deg med dysleksi

Nå kan du laste ned en veldig nyttig app - helt gratis.