Nyheter

Det er viktig å granske primærkildene nøye. Isabelle og Stine studerer primærkilder for å finne ut hva som skjedde med Robert Savosnick under andre verdenskrig.

Historie og filosofi 2 på ekskursjon til Holocaust-senteret

Mandag 26. november 2018 besøkte Historie og filosofi 2-klassen Holocaust-senteret med faglærer Andreas Bagås Lien.

Utvekslingselever på Bjertnes i november 2018

Utvekslingselever fra Frankrike

Fire franske jenter har vært utvekslingselever på Bjertnes i fire uker. De har deltatt i undervisningen i flere forskjellige fag og klasser.

Tre kokker i arbeid

Mat og kultur skaper broer og bånd

Det luktet nesten "hele verden" da elevene i programfaget Kommunikasjon og kultur hadde fagdag.

Møte med foresatte til elever med dysleksi

Stor deltakelse på foreldremøtet om satsingen på dysleksi

Karen Martine Halling Grey og Marie Laupsa inviterte foreldre til møte om dysleksi. Over 20 foresatte deltok og fikk inspirerende informasjon om hvilke rettigheter ungdom med dysleksi har, hvilke hjelpemidler som finnes og hvilke forventninger skolen har til disse elevene.

Ivrige jenter strikker oransje skjerf

Bjertnes strikker oransje skjerf

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Elever og ansatte deltar i strikkedugnad for å sette fokus på aksjonen.

Rundt bordet ute i det fri

Ut av boka - inn i skogen

Elever fra helse- og oppvekstfag byttet nylig ut skolebøkene med turklær for å dra på sopptur.

Depresjon

Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Veiledningssenteret Romerike arrangerer kurs i depresjonsmestring for ungdom. Kurset går over åtte kvelder med start torsdag 8. november.

Tausmyging

Aktivitetsdag med noe for enhver

18. september var det aktivitetsdag for hele skolen. Programmet bød på både ballspill, bordtennis, spinning, sjakk, klassekonkurranser og mye mer.

Elevrådet høsten 2018

Elevrådsseminar

Det nye elevrådet hadde en morsom og lærerik elevrådstur til Strandheim Leirsenter på Nærsnes 6.-7. september.

Klasserom

Høsteksamen

Hvis du skal ta ny eller utsatt prøve høsten 2018, må du melde deg opp innen 15.september. Det samme gjelder hvis du skal ta eksamen som privatist.