Kick-off for helsefagklassen

Helsefagelevene har innviet praksisrommet

Ivrige og engasjerte jenter i hvitt fikk sitt første møte med pasientdokka, rullestol og stetoskop.

Samarbeid med skoler i Norden

Bjertnes videregående skole er med i et nordisk samarbeidsprosjekt med videregående skoler i Sverige, Island og Danmark. I november skal ca 10 elever reise til København.

Store muligheter for å få et større innblikk i de ulike partienes politikk. Her Senterpartiet i aksjon

Valgtorg 2015

Ungdomsrepresentanter fra ulike politiske partier besøkte skolen for å presentere sin politikk i forkant av høstens skolevalg.

Tabanka Crew med nye fans.

Avspark med Tabanka Crew

Oppstartsuka ble avsluttet fredag med feiende rytmer og grilling i skolegården. I aulaen sørget gruppa Tabanka Crew African Peoples Dance Ensemble for at alle fikk prøve dansefoten.

Nå er skoleåret i full gang

For førsteklassingene er det mye nytt å forholde seg til, men heldigvis finnes det mange å spørre og mange som kan hjelpe en til rette.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Velkommen til skolestart!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er tirsdag 18. august.

Skaff deg datamaskin til skolestart

Du som begynner i Vg1 til høsten, må skaffe deg en bærbar datamaskin til skolestart. Du kan bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens innkjøpsavtaler.

Martine Nelvik: «Alise (av Alice)»

Martine vant kunstkonkurransen

Vinneren av kunstkonkurransen 2015 ble kåret denne uka. Martine Nelvik i 2STB vant konkurransen med bildet «Alise (av Alice)». Premien var en iPad air. Gratulerer!

Viktig informasjon til deg som søker skoleplass

Akershus fylkeskommune har laget en informasjonsbrosjyre for deg som søker videregående opplæring skoleåret 2015-2016.

Medaljer

Kåring av vinner i kunstkonkurransen

Tirsdag 9. juni avgjøres det hvem av de fire finalistene som blir vinner av kunstkonkurransen 2015.