Bjertneselever utenfor Rysensteen

Nordplus-gjengen besøkte København

Elever og lærere kom nylig glade og fornøyde hjem etter besøk til Rysensteen Gymnasium. Med i bagasjen hadde vi en uke fullpakket med fine opplevelser, høyt faglig trykk, og svært givende øyeblikk både kulturelt og sosialt.

Helly Hansen Workwear Challenge - Team 3 Bjertnes vgs

Byggfagelevene ble vinner av Workwear Challenge 2015

Elevene i byggteknikk på Bjertnes konkurrerte med flere andre skoler i Østlandsområdet om å bygge den kuleste kjedereaksjonsmaskinen. Denne uka ble det klart at de vant konkurransen. Gratulerer!

Hadia Tajik

Hadia Tajik besøker Bjertnes

Fredag 20. november får vi besøk av politiker Hadia Tajik, som skal utfordre våre holdninger til ytringsfriheten.

Kopi av artikkel i Varingen

God omtale av Læringsverkstedet i Varingen

I Læringsverkstedet på Bjertnes får elevene hjelp som er tilpasset den enkelte, enten man sliter med fag eller man ønsker større utfordringer. Onsdag hadde lokalavisa en to siders artikkel om tilbudet.

Nice

Topp stemning og mye læring på språktur

Franskgruppa er i disse dager på språktur og har sendt en fornøyd stemningsrapport fra Sør-Frankrike.

Skogstrollet 2015

Elevene i 1STE har valgt toppidrett som programfag. Dette valget innebærer blant annet overnattingstur og et opplegg inspirert av 71 grader nord.

Til topps i Gründeridol på Mosenteret

Fire ungdomsbedrifter fra salg, service og sikkerhet konkurrerte om å ha den beste forretningsideen. Vinnerne møter andre ungdomsbedrifter fra Romerike i regionfinale på Strømmen storsenter 22. oktober.

Suppeservering i aulaen

Verdensdagen for psykisk helse

ble markert på Bjertnes 13. oktober. Det var suppeservering i aulaen og mulighet for bli kjent med viktige ressurspersoner på skolen og i kommunen.

Elevundersøkelsen

Utdanningsdirektoratet arrangerer brukerundersøkelser for at elever, lærere og foreldre skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Bjertnes gjennomfører Elevundersøkelsen i løpet av oktober. Skolen inviterer alle elevene til å svare.

Holdningskampanje om mobil- og PC-bruk i timene

Sara, Une og Sunniva ville gjøre noe med bruk av PC og mobil som forstyrrer undervisningen og læringen.