Disse gutta deltar i undervisningen på elektrofag.

Elever på 9. trinn hospiterer på Bjertnes

Faget utdanningsvalg på ungdomsskolen skal gi elevene erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter i ulike utdanningsprogram i videregående skole.

Interesserte og kunnskapsrike 9.klassinger følger nøye med på forelesning

Velkommen til åpen dag på Bjertnes

1. mars 2016 er fristen for søknader til videregående skole. På åpen dag inviteres elever på 10. trinn til Bjertnes for å bli kjent med skolen.

Sjakkturnering er populært blant elevene

Vinneren av sjakkturneringen er kåret

De siste dagene har det vært sjakkturnering i skolebiblioteket i storefri. Den som til slutt gikk av med seieren, var Dag Einar Bjørkevoll Nord i 1EFA. Gratulerer!

Disse Bjertnes-elevene har allerede planene klare

Universitetsturneen besøkte Bjertnes

Universitetsturnéen 2016 var på besøk første uka etter juleferien for å informere elevene på 3. trinn om muligheter for videre utdanning.

Deler av OD-komiteen på Bjertnes i desember 2015

Rekordinnsamling til Operasjon Dagsverk

OD-komiteen på Bjertnes rapporterer at skolens elever til sammen bidro med 174.611 kroner til Amnesty International Norge. Dette er 40 000 kroner mer enn i fjor og er et resultat de kan være stolte av.

Dette stabburet fikk pris for beste konstruksjon

Pepperkakehusene er på plass

Tradisjonen tro har elevene i byggteknikk og barne- og ungdomsarbeiderfag gått sammen om å lage pepperkakehus til jul.

Emil og Demi-Bao studerer Peders koding

Kodetimen fenget elevene

Det handler om programmering, informatikk og logikk. Kodetimen er et globalt arrangement over ei uke, 7.-13. desember, og Bjertnes-elevene er selvsagt med.

Dusj hodet eller dusjhodet

Dusj hodet eller dusjhodet? Storfe eller stor fe?

Fredag 4. desember kommer Andre Ulveseter til skolen og holder foredraget "Ett ord - bilder i kampen mot særskrivingsfeil".

Nye arbeidsklær hos byggfag

Byggfagelevene mottok nylig premien de vant med sin egenkomponerte kjedereaksjonsmaskin i oktober. Stilige karer i nye jakker fra Helly Hansen.

Elever og lærere med bymuren i bakgrunnen.

Språktur til Avila

13 elever og to lærere reiste på språktur til Spania i oktober. Det ble en lærerik uke med både språktrening og kulturelle opplevelser.