Emil og Demi-Bao studerer Peders koding

Kodetimen fenget elevene

Det handler om programmering, informatikk og logikk. Kodetimen er et globalt arrangement over ei uke, 7.-13. desember, og Bjertnes-elevene er selvsagt med.

Dusj hodet eller dusjhodet

Dusj hodet eller dusjhodet? Storfe eller stor fe?

Fredag 4. desember kommer Andre Ulveseter til skolen og holder foredraget "Ett ord - bilder i kampen mot særskrivingsfeil".

Nye arbeidsklær hos byggfag

Byggfagelevene mottok nylig premien de vant med sin egenkomponerte kjedereaksjonsmaskin i oktober. Stilige karer i nye jakker fra Helly Hansen.

Elever og lærere med bymuren i bakgrunnen.

Språktur til Avila

13 elever og to lærere reiste på språktur til Spania i oktober. Det ble en lærerik uke med både språktrening og kulturelle opplevelser.

Bjertneselever utenfor Rysensteen

Nordplus-gjengen besøkte København

Elever og lærere kom nylig glade og fornøyde hjem etter besøk til Rysensteen Gymnasium. Med i bagasjen hadde vi en uke fullpakket med fine opplevelser, høyt faglig trykk, og svært givende øyeblikk både kulturelt og sosialt.

Helly Hansen Workwear Challenge - Team 3 Bjertnes vgs

Byggfagelevene ble vinner av Workwear Challenge 2015

Elevene i byggteknikk på Bjertnes konkurrerte med flere andre skoler i Østlandsområdet om å bygge den kuleste kjedereaksjonsmaskinen. Denne uka ble det klart at de vant konkurransen. Gratulerer!

Hadia Tajik

Hadia Tajik besøker Bjertnes

Fredag 20. november får vi besøk av politiker Hadia Tajik, som skal utfordre våre holdninger til ytringsfriheten.

Kopi av artikkel i Varingen

God omtale av Læringsverkstedet i Varingen

I Læringsverkstedet på Bjertnes får elevene hjelp som er tilpasset den enkelte, enten man sliter med fag eller man ønsker større utfordringer. Onsdag hadde lokalavisa en to siders artikkel om tilbudet.

Nice

Topp stemning og mye læring på språktur

Franskgruppa er i disse dager på språktur og har sendt en fornøyd stemningsrapport fra Sør-Frankrike.

Skogstrollet 2015

Elevene i 1STE har valgt toppidrett som programfag. Dette valget innebærer blant annet overnattingstur og et opplegg inspirert av 71 grader nord.