Omvisningen gjorde inntrykk på elevene.

Besøk på Gaustad museum

Psykologiklassene besøkte tidligere i vår museet på Gaustad sykehus og fikk et innblikk i hvordan pasienter med psykiske lidelser har vært behandlet i Norge gjennom tidene.

Hele gjengen samlet.

Nordplus på Bjertnes

Deltakerne i Nordplusprosjektet fikk i forrige uke gjenvisitt fra samarbeidsskolene i Danmark, Sverige og Island. Nordplus handler om nordisk identitet i et globalt perspektiv.

Gruppearbeid om løsninger og prisstrategier i markedet.

Bedriftssimulator i økonomifagene ga resultater over all forventning

Bjertnes er den første videregående skolen som prøver simulatoren fra Hubro Education. Bjertnes-elevenes resultater oversteg hva som er vanlig på høgskoler og universiteter landet rundt.

Grupper møtes, enkelte søker kontakt, avvises og utestenges?

Det gode liv i Nittedal

Torsdag 9. mars ble konferansen «Innenforskap» holdt med representanter fra alle deltagerne i «Vi bryr oss»-arbeidet.

Fornøyde elever etter foredrag

Hadia Tajik besøker Bjertnes

Journalist, jurist og politiker Hadia Tajik holdt foredrag om ytringsfrihet i skolens aula.

Parkerte biler

Parkering

Elever, ansatte og besøkende må ta hensyn ved kjøring og parkering på skolens område.

Elever og lærere

Bonsoir et bonjour fra Colmar og Strasbourg

Ti elever på 1. trinn har vært i Frankrike i forbindelse med et prosjekt i engelskfaget, der de har samarbeidet med franske elever på Lycee Camille See gjennom den digitale plattformen eTwinning.

Russens innsamlingsaksjon Krafttak mot kreft.

Russen samlet inn penger til kreftsaken

Sist uke gikk russen med bøsser og samlet inn 47 300 kroner til kreftforskning.

Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-2017

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Fornøyde elever med ferdig produkt.

Byggfag på studietur

2. trinn på bygg- og anleggsteknikk besøker Aalborg tekniske fagskole i Danmark.