Depresjon

Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Veiledningssenteret Romerike arrangerer kurs i depresjonsmestring for ungdom. Kurset går over åtte kvelder med start torsdag 8. november.

Tausmyging

Aktivitetsdag med noe for enhver

18. september var det aktivitetsdag for hele skolen. Programmet bød på både ballspill, bordtennis, spinning, sjakk, klassekonkurranser og mye mer.

Elevrådet høsten 2018

Elevrådsseminar

Det nye elevrådet hadde en morsom og lærerik elevrådstur til Strandheim Leirsenter på Nærsnes 6.-7. september.

Klasserom

Høsteksamen

Hvis du skal ta ny eller utsatt prøve høsten 2018, må du melde deg opp innen 15.september. Det samme gjelder hvis du skal ta eksamen som privatist.

Mannlig elev

Har du søkt om stipend fra Lånekassen?

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring har rett til utstyrsstipend. Du må søke selv.

Elever på vei inn i skolebygningen

Velkommen til skolestart!

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er torsdag 16. august.

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Husk å takke ja til skoleplass

Første inntak til videregående opplæring i Akershus vil være klart 10. juli. Det er viktig å svare på tilbudet om skoleplass eller venteliste, slik at du ikke mister plassen.

Torill Myro (salgssjef), Ellen Arnstad (adm.dir) og Grim Garstad (salgsdirektør)

Besøk hos X Moxy hotell og X Meeting Point

1SSA og 2SSA har vært på besøk hos X Moxy hotell og X Meeting Point på Hellerudsletta.

IMUNA 2018

Elever løser verdensproblemer

7. juni reiser ti Bjertnes-elever til Alkmaar i Nederland. Her skal de delta i simuleringer av møter i NATO, Sikkerhetsrådet og ulike FN-komiteer.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for PC/Mac før eksamen

Det nærmer seg skriftlig eksamen. Her er noen viktige punkter om bruk av datamaskin under eksamen og hva du bør være oppmerksom på.