Teo og Tommy tok sølv i fylkesmesterskapet i salgsfaget.

Superselgere - gull og sølv i Fylkesmesterskapet

Teo Stenberg og Tommy Nielsen tok sølv i Fylkesmesterskapet i salgsfaget. De fikk også førsteplass for beste salgsplakat.

Yrkesfag.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker!

middle aged high school teacher talking to students during break

Åpen kveld om utdanningstilbudet på Bjertnes

Takk for besøket til alle som deltok på åpen kveld 23. januar! Her kan du laste ned presentasjonene som ble holdt om utdanningstilbudet på skolen vår.

Valgets kvaler

Valgets kvaler på studiespesialisering

På 2. og 3. trinn studiespesialisering kan man velge mellom flere programfag. Denne uka ble det arrangert fagtorg for de som skal velge fag for neste skoleår.

Alida og Regine går videre til finalen i NM i engelsk.

Regina og Alida går videre til NM-finalen i engelsk

9. januar ble 1. runde i NM i engelsk arrangert på Bjertnes. Det var mange deltakere, og to kreative jenter fra Vg1 leverte besvarelsene som kvalifiserte til å gå videre til finalen på Jessheim i februar.

Multinational young happy group of people - groupphoto series.

Ungdataundersøkelsen 2019

På oppdrag fra Akershus fylkeskommune får alle elever tilbud om å delta i spørreundersøkelsen Ungdata. Undersøkelsen skal kartlegge ulike sider ved ungdoms livsstil og levekår.

Fellesskap rundt måltidet

Kortreist kulturutveksling

Kommunikasjon og Kultur 3-klassen har nettopp gjennomført et samarbeidsprosjekt med innvandrere som deltar på norskopplæringen på Miljøhuset Gnisten i Nittedal. Norskelever med bakgrunn fra Midt-Østen og Øst-Afrika har slik fått praktisert norskferdighetene sine, mens Bjertneselever har fått et dypere innblikk i andre menneskers kultur.

Norgesmesterskap i engelsk

Vil du vise fram engelskferdighetene dine, og vinne en reise til en språkskole i Oxford? NM i engelsk arrangeres i januar-februar 2019, og Bjertnes deltar i år igjen! I 2017 vant en av våre elever førstepremie i kategorien Creative writing!

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Tid for Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig nasjonal undersøkelse som måler ulike indikatorer for elevers læring, trivsel og rammefaktorer i skolen. Den gir oss en god tilbakemelding på kvaliteten i arbeidet vi gjør med elevene på skolen vår.

Julegata 2018 er åpnet.

Julegata er åpnet

Julegate på Bjertnes ble innført forrige skoleår, da vi faktisk hadde en egen liten brakkeby med gater mellom husene. Brakkeby har vi ikke lenger, men julegate har vi!