Nyheter

Sterke kandidater fra Bjertnes: Silje H. Lund, Julie P. Pedersen og Ingrid Amalie Solbjørg.

Gratulerer med realfagsprisen 2018!

Realfagsprisen ble delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm og Skedsmo videregående skoler. Julie P. Pedersen ble best på Bjertnes og fikk diplom og pengepremie.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Har du vaksinert deg?

Ungdom som skal delta i russefeiring bør vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet anbefaler all ungdom i alderen 16-19 år å la seg vaksinere.

Ingrid Amalie Solbjørg, Julie P. Pedersen og Silje H. Lund er Bjertnes sine kandidater til Realfagsprisen 2018

Ingrid, Julie og Silje kjemper om Realfagsprisen

Nittedal og Lillestrøm Rotaryklubb har, sammen med bedrifter og institusjoner på Kjeller, etablert en realfagspris for elever som går på Bjertnes-, Lillestrøm- og Skedsmo videregående skoler.

Tema: Menneskerettigheter

Menneskerettigheter i fokus

Elevene i rettslære 2 holder for tiden på med temaet menneskerettigheter. I den forbindelse hadde de nylig en spennende dag i Oslo. Les deres rapport fra besøket.

Kobling av datanett

Niendeklassingene fikk prøve seg på videregående skole

Bjertnes har hatt besøk av ungdomsskoleelever som hospiterte i timene på ulike programområder. De som valgte å se nærmere på elektrofag, fikk prøve flere spennende oppgaver.

Fordommene utfordres

Typisk dem!

Sosiologi og sosialantropologi-elever besøkte utstillingen "Typisk dem" på Interkulturelt Museum i Oslo

Installering av dating-app

Elevene hjelper elektronikk- og programvarefirma med testing av dating-app!

Informasjonskontroll AS er for tiden i ferd med å utvikle en ny type dating-app for en kunde. Elevene på Vg2 data og elektronikk er prøvekaniner!

Mannlig elev

Viktig undersøkelse

På oppdrag fra Nittedal kommune får alle elever tilbud om å delta i spørreundersøkelsen Ungdata. Undersøkelsen skal kartlegge ulike sider ved ungdoms livsstil og levekår.

Her skal elevene gjette hvilke land og språkområder ulike gjenstander representerer.

Takk for besøket!

Forleden hadde Bjertnes åpen dag. Vi fikk besøk av 300 spente og vitebegjærlige 10-klassinger som ville utforske skolehverdagen og fagene for å bli bedre kjent med skolen. Vi håper mange vil søke skoleplass hos oss.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.