Vinnere i NM i engelsk

Regina tok 1. plass i NM i engelsk

NM i engelsk ble arrangert på Jessheim videregående skole 13. februar. Fra Bjertnes deltok Alida Nilsen og Regina Alfnes.

Prosjekt GNIST i klasserommet

GNISTen er tent på Bjertnes

Hele 2. trinn på studiespesialisering har deltatt i et spennende og nyskapende kulturprosjekt: Prosjekt GNIST. I september blir det forestilling i Kulturverket Flammen.

De to kandidatene: Martinius T. Singdahlsen (3STB) og Halvor N. Melsom (3STE).

Tøff kamp om å få konkurrere om Realfagsprisen

Vi har mange dyktige elever på Bjertnes, og det var i år svært vanskelig å velge ut de to beste til å representere skolen i Realfagsprisen.

Grilling på bålplassen

Friluftsliv i snøvær

Hele 2. trinn på studiespesialisering har vært på vintertur. Det var både kaldt og mye snø, men ingen sure miner.

Vietnamesisk tradisjonslek

Solidaritetsprosjekt i samarbeid med SOS-barnebyer

Bjertnes videregående skole har startet et nytt solidaritetsprosjekt i samarbeid med SOS-barnebyer. I uke 4 reiste to elever og miljøarbeider til Vietnam for å lære mer om arbeidet SOS-barnebyer gjør.

Teo og Tommy tok sølv i fylkesmesterskapet i salgsfaget.

Superselgere - gull og sølv i Fylkesmesterskapet

Teo Stenberg og Tommy Nielsen tok sølv i Fylkesmesterskapet i salgsfaget. De fikk også førsteplass for beste salgsplakat.

Yrkesfag.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker!

middle aged high school teacher talking to students during break

Åpen kveld om utdanningstilbudet på Bjertnes

Takk for besøket til alle som deltok på åpen kveld 23. januar! Her kan du laste ned presentasjonene som ble holdt om utdanningstilbudet på skolen vår.

Valgets kvaler

Valgets kvaler på studiespesialisering

På 2. og 3. trinn studiespesialisering kan man velge mellom flere programfag. Denne uka ble det arrangert fagtorg for de som skal velge fag for neste skoleår.

Alida og Regine går videre til finalen i NM i engelsk.

Regina og Alida går videre til NM-finalen i engelsk

9. januar ble 1. runde i NM i engelsk arrangert på Bjertnes. Det var mange deltakere, og to kreative jenter fra Vg1 leverte besvarelsene som kvalifiserte til å gå videre til finalen på Jessheim i februar.