Det kreves konsentrasjon for å få riktig resultat

Hilsen fra klasse 2BYA i Danmark

Elever og lærere fra byggfag 2. trinn har vært på den årlige klasseturen til Danmark, der de blant annet lærte om murerhåndverk.

Martinius, president i Nittedal Rotaryklubb Øyvind Røst, Halvor, Guro og Vigdis.

Gratulerer med Realfagsprisen 2019

Realfagsprisen ble delt ut til dyktige elever fra fem videregående skoler på Nedre Romerike. Martinius T. Singdahlsen ble bestemann på Bjertnes.

Rollespill: Produksjon og salg av plast som medfører plastavfall

Bærekraftfestivalen 2019

I forrige uke hadde elevene på 1. trinn studiespesialiserende bærekraftfestival, der temaet var plast på avveie.

Samiske veivisere presenterer seg

Samiske veivisere besøkte Bjertnes

Hele 3. trinn har vært så heldige å få besøk fra samiske veivisere denne uka.

Ariba Khan og Hilde Thorkildsen

Appeller og fint besøk i anledning 8. mars

Helse- og oppvekstelevene på Vg1 inviterte Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen fordi de hadde noe på hjertet i anledning kvinnedagen og framtida. Etterpå holdt ordføreren appell for elever og ansatte i aulaen.

Den store lærerjakten 2019

Vil du bli vår nye kollega? Vi har flere ledige lærerstillinger neste skoleår.

Helsesøster Heidi Frøberg vaksinerer en elev.

Har du husket å vaksinere deg?

Ungdom som skal delta i russefeiring bør vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Folkehelseinstituttet anbefaler all ungdom i alderen 16-19 år å la seg vaksinere.

Vinnere i NM i engelsk

Regina tok 1. plass i NM i engelsk

NM i engelsk ble arrangert på Jessheim videregående skole 13. februar. Fra Bjertnes deltok Alida Nilsen og Regina Alfnes.

Prosjekt GNIST i klasserommet

GNISTen er tent på Bjertnes

Hele 2. trinn på studiespesialisering har deltatt i et spennende og nyskapende kulturprosjekt: Prosjekt GNIST. I september blir det forestilling i Kulturverket Flammen.

De to kandidatene: Martinius T. Singdahlsen (3STB) og Halvor N. Melsom (3STE).

Tøff kamp om å få konkurrere om Realfagsprisen

Vi har mange dyktige elever på Bjertnes, og det var i år svært vanskelig å velge ut de to beste til å representere skolen i Realfagsprisen.